Eiwitrijke recepten

Voor elke fase van jouw bariatrie-traject

Smaakvol en voedzaam

De site voor jouw WLS-traject!

Mijn naam is Anneloes van Vemde. Als diëtist heb ik veel mensen begeleid tijdens hun bariatrische traject, ook wel Weight Loss Surgery (WLS) genoemd. Er komt in deze periode veel op je af. Ik hoor vaak dat mensen op zoek zijn naar passende recepten en betrouwbare informatie.

Met deze site vol smakelijke recepten en betrouwbare heldere informatie wil ik mensen weer enthousiast maken voor eten en koken. Op die manier wil ik bijdragen aan het verminderen van klachten, het voorkomen van gewichtstoename en daarmee het verbeteren van de gezondheid.

Wat vind je op deze site?

Geen mens is hetzelfde. Daarom vind je op deze site voor ieder wat wils. Alle gerechten zijn eiwitrijk en lager in snelle suikers. Er is rekening gehouden met het bereiden van kleine porties. Sommigen recepten zijn gemakkelijk te bereiden voor als je ook voor een gezin kookt en anderen zijn juist geschikt voor éën persoon. Omdat je na operatie meerdere eetmomenten per dag zult hebben zijn veel gerechten gemakkelijk mee te nemen.

Naast recepten deel ik hier ook nuttige en betrouwbare informatie. We belichten onderwerpen als het dumping sydroom, gewichtstoename, het belang van gevarieerd eten, obstipatie en plastisch chirurgie. Verschilende specialisten komen aan het woord.

Goed en gevarieerd eten helpt jou de gezondste versie van jezelf te worden. Daar gaan we voor!

 

Diëtist en oprichtster WLSrecepten.nl

Neem contact op

Vragen en of opmerkingen? Heb je een gerecht dat je graag weer eens zou willen eten, maar is het nog niet geschikt voor jouw fase van het WLS-traject? Laat het weten door een berichtje te sturen!